A+ A A-

Falkbrink Norrman

RYKANDE FÄRSK BOK - ATT VARA VD

Irene FalkbrinkNorrman blev tillfrågad sommaren 2010 om att medverka i en bok som riktar sig till VD- rollen. Boken har framkommit genom att det idag sakas en samlad bok som fungerar som ett samlingsverk. I boken har det plockats fram det viktigaste du som ägare eller vd i små och medelstora företag behöver veta för att få ett helikopterperspektiv på uppdraget.

De olika blocken i boken är; företagsform och ledning med bland annat formalia, styrelsearbete och rollfördelning, ekonomi med balans - och resultaträkning samt nyckeltal, vd-rollen med ledarskap, ledningsgrupp och krishantering, affärsverksamhet med inköp och entreprenörskap, personal med rekrytering och personal juridik. Avslutningsvis finns även frågor om nätverkande, hälsa och generationsskifte.

Boken innehåller också ett stort antal intervjuer med personer ifrån näringslivet. För att nämna några är det Jens Spendrup Vd Spendrups och ordförande för organisationen Företagarna, Viviann Labba grundare av Business Smart, Peter Lundahl Vd Manpower, Bicky Chakraborty Vd och ägare Elite Hotels, Cecilia Giertta Vd Sveriges Bryggerier.

Min roll i boken är att berätta vad marknadsföring betyder för mig och tips hur man lyckas med sin marknadsföring.

Boken finns att köpa på  Executive Peole AB.

      

Falkbrink Norrman AB | Copyright All rights reserved. | Tel. 0470 - 447 37 | E-mail: irene@falkbrinknorrman.se