A+ A A-

Falkbrink Norrman

MED FULL FART IN I FRAMTIDEN

Rakt på sak utan krusiduller och med en aldrig sinande energi ger Irene FalkbrinkNorrman ett starkt intryck. Hon är en idéspruta med lång erfarenhet av marknadsföring. Hon och inger inte bara förtroende utan skapar också en känsla av nytändning för de företagare hon hjälper. Du har roligt i hennes sällskap, men hon är inte rädd för att säga sin åsikt. Irene FalkbrinkNorrman vet värdet av att jobba med sitt eget varumärke och i sitt arbete med andra företagare förmedlar hon betydelsen av att verkligen leva sitt varumärke.

Hennes slogan lyder ”min erfarenhet till din tjänst”. Att dra paralleller till andra eller försöka beskriva Irene med metaforer känns överflödigt. . Jag är kort och gott den jag är, tillräckligt färgstark och bra utan en massa jämförelser. Irene är medveten om att hon kan uppfattas som rak i sin framtoning. – Ibland tänker jag att jag kanske borde linda in mina åsikter lite mer.

Men å andra sidan så är det ett tecken på att jag engagerar mig i personen som står framför mig och dessutom är jag väldigt målinriktad, det är ju detta som är min drivkraft. Det känner och uppskattar mina kunder. 

Falkbrink Norrman AB | Copyright All rights reserved. | Tel. 0470 - 447 37 | E-mail: irene@falkbrinknorrman.se